4/25/2009

Сглобяеми къщи - представяне и съвети

В последните десетилетия хората бяха принудени да живеят в тухлени или бетонни жилища. Съществуващите жилища в по голямата си част са студени и влажни и не отговарят на новите изисквания за топлоизолация и енергийна ефективност.

Високите разходи за отопление както и промяната на философията и начина на живот на хората са причина за нарастващата популярност на къщите с дървена конструкция познати ни в България като Канадски , Американски , Финландски и т.н.

Преди около 50 години в света започва да се развива строителството на къщи с дървена конструкция. Именно в такива топли къщи живеят голяма част от населението на САЩ ,Канада (в това число Аляска), Норвегия ,Финландия, Швеция.

В последните години строителство на такъв тип къщи достигна качествено нови нива благодарение на новите технологии, съвременното оборудване и материали.

Ето и някои от преимуществата на тази технология:
КАЧЕСТВО
Всички материали които се влагат са висококачествении са производство на водещи фирми.

ЕНЕРГИЙНА ЕФКТИВНОСТ
Благодарение на ефективната топлоизолация, спестявате от разходите за отопление до 2-3 пъти. Липса на мокри процеси гарантира липсата на велага във вашия дом.

КОМФОРТ ТОПЛИНА УДОБСТВО
Дома прозведен по тази технология е проектиран да издържа на температурни разлики от минус 40 до плюс 40 градуса без да се нарушава комфорта на живущите, Максимални натоварвания от сняг. Външната облицовка на сградата (сайдинг) е с 60 годишна гаранция включително и срещу градушка.Този тип сгради са изключително популярни в сеизмично активните райони на САЩ поради по леката си и устойчива на земетръс конструкция.

ЕКОЛОГИЧНИ ЧИСТИ
При производството на този тип сгради се използват само съвременни висококачествени екологично чисти материали и дървесина.

ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ
Гъвкавоста на технологията пзволява да се осъществят всички желания по отношение на архитектурата и вътрешното разпределение на дома .За ваше улеснение ние можем да ви предложим голям набор от базови проекти, които вие може да промените или допълните.

ХУБАВ ВЪНШЕН ВИД
Фасадите на сградата се изпълняват с американски винилов сайдинг или по желание на клиента с минерална мазилка.

БЪРЗИНА НА СТРОИТЕЛСТВОТО
За построяването на такава къща до ключ реално са необходими около 4-5 месеца.Преимущество е и това че поради липсата на влага може да се нанесете да живеете веднага.

ВСЕСЕЗОННОСТ НА СТРОИТЕЛСТВОТО
Технологияа се основава на метода на сухото строителство. Това позволява да се работи през всички сезони и при минусови температури което е трудно при конвенционалното строителство.

ГАРАНТИРАНА КРАЙНА ЦЕНА
При подписването на договор се упоменават всички строителни дейности които ще се извършват. На практика вие знаете точно колко ще струва вашият дом и това е гарантирано .Така вие можете да планирате всички ваши разходи.
land.bg

3 коментара:

  1. Интересно дали капацитета написал горните редове някога е живял в подобна сглобяема кочина?
    Неграмотнико,такъв вид къщи не стават за нищо ,имат само сравнително съскава опаковка и никакви качества,лично съм се убедил в това през 12 годишното ми обитаване на подобен коптор при това не толкова стар

    ОтговорИзтриване
  2. Не бъркай обора ,в който си живял с къща ... разлика от земята до небето

    ОтговорИзтриване
  3. kashtite sa mnogo xubavi,bravo

    ОтговорИзтриване